Mintchokladtårta




100 g smör
100 g After Eight ( 12 st rutor )
2 ägg
2 dl socker
2 1/2 dl mjöl
3 msk kakao
1 1/2 tsk bakpulver

Glasyr
150 g After Eight ( 18 st rutor )



Smörj och bröa en form med löstagbar kant.

Smält smöret i en kastrull.
Ta bort kasrullen från värmen innan smöret är helt smält och rör om så att det sista smälter.
Lägg därefter i mintchokladrutorna och låt dessa smälta. Rör om.

Vispa ägg och socker pösigt.

Tillsätt smör- och chokladsmeten.

Blanda mjöl, kakao och bakpulver.

Rör ner blandningen i chokladsmeten.

Häll smeten i formen och grädda i 18 minuter i 175 grader i mitten av ugnen.

Ta ut tårtan och täck den med mintchokladrutorna till glasyren.

Grädda 3 - 5 minuter så att chokladrutorna smälter.

Ta ut tårtan ur ugnen och bred tu den smälta mintchokladen så att den täcker hela tårtan.

Låt svalna och glasyren stelna.

Kommentarer
Postat av: ♥Blondiie♥

haha köpte after eight idag för att göra denna, nu måst ejag fan bara minnas att hämta receptet här =)

2008-10-28 @ 18:41:58
URL: http://blondiies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0