Mintchokladtårta

100 g smör
100 g After Eight ( 12 st rutor )
2 ägg
2 dl socker
2 1/2 dl mjöl
3 msk kakao
1 1/2 tsk bakpulver
Glasyr
150 g After Eight ( 18 st rutor )
Smörj och bröa en form med löstagbar kant.
Smält smöret i en kastrull.
Ta bort kasrullen från värmen innan smöret är helt smält och rör om så att det sista smälter.
Lägg därefter i mintchokladrutorna och låt dessa smälta. Rör om.
Vispa ägg och socker pösigt.
Tillsätt smör- och chokladsmeten.
Blanda mjöl, kakao och bakpulver.
Rör ner blandningen i chokladsmeten.
Häll smeten i formen och grädda i 18 minuter i 175 grader i mitten av ugnen.
Ta ut tårtan och täck den med mintchokladrutorna till glasyren.
Grädda 3 - 5 minuter så att chokladrutorna smälter.
Ta ut tårtan ur ugnen och bred tu den smälta mintchokladen så att den täcker hela tårtan.
Låt svalna och glasyren stelna.
Kommentarer
Postat av: ♥Blondiie♥
haha köpte after eight idag för att göra denna, nu måst ejag fan bara minnas att hämta receptet här =)
Trackback