Limefräsch cheescake

Denna cheescake görs utan ugn !
150 g smör
300 g bondkakor
Limekräm
2 limer
300 g krämig färskost - tex philadelphia
4 dl vispgrädde
3 - 4 msk florsocker
Garnering
2 dl konc hallon / jordgubbssaft
1 dl gelésocker multi
Smält smöret.
Krossa kakorna fint och blanda med smöret.
Tryck ut massan i ett jämt lager i en liten långpanna.
Låt stå kallt så att bottnen stelnar.
Riv skalet av limen och pressa ur saften.
Rör färskosten mjuk och blanda med limeskal och saft.
Vispa grädden.
Rör grädde, florsocker och ost.
Bred ut på kakbottnen och ställ kallt igen.
Koka saft och gelésocker till gelé enligt beskrivningen på förpackningen.
Låt svalna.
Häll blandningen över kakan och låt stelna.
Kommentar till caken :
Låt kakan stå ett bra tag innan du skär kakan i rutor och serverar !
åh det verkar smaskigt värre! Mumma...