Kärleksmums !

4 ägg
6 dl socker
300 g smör
9 dl mjöl
4 msk kakao
5 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
3 dl mjölk
Glasyr
120 g smör
8 msk kallt kaffe
7 dl florsocker
2 msk kakao
4 tsk vaniljsocker
Vispa ägg och socker poröst.
Smält smöret och häll i ägg och sockerblandningen.
Blanda i mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker och rör ihop.
Rör i mjölken.
Häll i smeten i en stor långpanna med bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader i ca 30-40 minuter.
Låt kakan svalna.
Smält smöret till glasyren.
Häll smöret över kaffet och rör om.
Blanda florsocker, kakao och vaniljsocker och blanda i smör och kaffeblandningen.
Bred glasyren över den avsvalnade kakan och strö över kokosflingor.
Kommentarer
Trackback