Wrap med skagen och äpple



4 portioner

2 stora tunnbröd eller 4 små
1 rödlök
2 syrliga äpplen, tex granny smith
1 ask blandade salladsskott
2 hg skagenröra
peppar

Dela tunnbrödet på mitten - om du köpt stora.

Skiva lök och äpple tunt.

Lägg lök, äpple och salladsskott i iskallt vatten i cirka 10 minuter så dom blir krispiga.

Sila av och lägg dom på hushållspapper för att torka.

Fördela skagenröran och grönsakerna på tunnbröden.

Rulla små strutar och fäst med en tandpetre så att de håller ihop.

Avsluta med några drag från pepparkvarnen.


TIPS ! Lägg gärna i några nyskalade räkor ovanpå grönsakerna och skagenröran !

Kommentarer
Postat av: marre

åhdet såg gott ut!:)

2008-06-30 @ 22:16:15
URL: http://marrree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0