Potatissallad med bacon



4 portioner

1 kg färskpotatis
1 paket bacon, 140 g
2 msk äppelcidervinäger
1 dl creme fraiche
1/2 dl hackad persilja
1 ask körsbärstomater, 250 g
1/2 rödlök
salt, peppar

Koka potatisen.

Strimla baconet och stek det krispigt. Låt rinna av på hushållspapper.

Blanda äppelcidervinäge med creme fraiche och persilja - spara lite till garnering.

Halvera körsbärstomaterna.

Skala och hacka rödlöken.

Blanda potatisen med baconet - spara lite till garnering, dressingen, tomaterna och rödlöken.

Garnera med persilja och bacon.

Kommentarer
Postat av: asse

Mmmums måste ta och försöka göra en sån ;D

2008-07-26 @ 14:26:05
URL: http://adrenochrome.bloss.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0