Kärleksmums !





4 ägg
6 dl socker
300 g smör
9 dl mjöl
4 msk kakao
5 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
3 dl mjölk

Glasyr
120 g smör
8 msk kallt kaffe
7 dl florsocker
2 msk kakao
4 tsk vaniljsocker



Vispa ägg och socker poröst.

Smält smöret och häll i ägg och sockerblandningen.

Blanda i mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker och rör ihop.

Rör i mjölken.

Häll i smeten i en stor långpanna med bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader i ca 30-40 minuter.

Låt kakan svalna.

Smält smöret till glasyren.

Häll smöret över kaffet och rör om.

Blanda florsocker, kakao och vaniljsocker och blanda i smör och kaffeblandningen.

Bred glasyren över den avsvalnade kakan och strö över kokosflingor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0